Ambacht staat centraal

Parketmann BV – In Arnhem is sinds 1996 actief in de woningbranche. Een familiebedrijf pur sang waar persoonlijk contact en het ambacht centraal staan. Vakmanschap overgedragen van Vader John Baumann op Zoon Jamaris Baumann met een 3e generatie die klaargestoomd wordt voor het uitoefenen van dit fantastische ambacht.

Om de juiste keuze te maken en gegarandeerd jarenlang van uw aanschaf te genieten komt een van onze adviseurs bij u thuis met een selectie van de beste leveranciers tegen de scherpste prijzen. Om vervolgens in uw eigen omgeving te zorgen voor een gedegen uitleg en een passende offerte. Onze showroom komt dan ook bij u thuis!

Wat betreft onze vaardigheden zijn wij breed inzetbaar en beschikken wij over de benodigde bekwaamheid om alles perfect achter te laten. PVC vloeren- het stofferen & Restylen van trappen met hout of tapijt. Daarbij als hoofdmoot Traditioneel parket, Patroonvloeren, Massief planken vloeren, lamelparket, massieve vloerdelen, laminaat en onderhoud/renovatie aan bestaande houten vloeren Stofarm!

Trends en mogelijkheden

Onze Technische medewerkers-ploeg draagt vervolgens zorg voor het vakkundig leggen, monteren of renoveren van uw aanschaf. De Parketteurs zijn stuk voor stuk ambachtslieden die nog echt van hun vak houden. Alle medewerkers worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en mogelijkheden.

Houten vloeren Parketmann B.V. Arnhem

Goed werk leveren

Wij houden van schoon werken en in onze ogen is dat ook het begin om goed werk te kunnen afleveren. Bij Parketmann leveren wij aan particulieren en bedrijven in Arnhem en omgeving. Wij begroeten u graag als klant.