Vloerrenovatie: geef uw houten vloer een tweede leven

Is uw vloer dof geworden? Zitten er veel krassen in? Laat dan uw vloer renoveren. Het team van Parketmann BV in Arnhem is hierin gespecialiseerd. Schakel ons in en wij zorgen ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Zelfs een geheel nieuwe uitstraling of kleur is bij ons mogelijk (creative zone).

Wij komen bij u langs 

Niet elke vloer kan geschuurd worden. De dikte van het hout of de toplaag moet hiervoor geschikt zijn. Tijdens een standaard schuurproces wordt er 0.5mm afgenomen van de vloer m.u.v. verhogingen. Wij komen daarom graag bij u langs om uw vloer te beoordelen. Kan uw vloer geschuurd worden? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Het proces

Wij zorgen ervoor dat we uw vloer zo snel mogelijk schuren. In de meeste gevallen lukt dit binnen één dag.
We gebruiken hiervoor schuurmateriaal met verschillende korrels, om zo uw vloer optimaal te bewerken.

Vloeren onderhoud Parketmann B.V. Arnhem

Stofarm schuren

Uw vloer schuren doen wij stofarm. Het voordeel hiervan is dat boekenkasten en keukens niet afgeplakt hoeven worden. Dat scheelt tijd. Bovendien kan fijnstof gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Daarom gebruiken wij een systeem waarmee stof niet kan ontsnappen tijdens het schuren. Meer weten over onze diensten, neem gerust contact op met een van onze specialisten.

Aanhelingen en reparaties

Indien er een uitbouw of verandering aan uw woning plaatsvindt, kan het zijn dat de parketvloer hier ook op moet worden aangepast. Wij bij Parketmann BV – parket en stoffering hebben hier veel ervaring in. Zo wordt het hout zorgvuldig uitgekozen voor de reparatie of aanheling en zijn er bij ons direct lijnen om specialistische houtsoorten te kunnen aanleveren, desgewenst op maat gefabriceerd.