Het onderhouden van PVC in Arnhem en omgeving

Is uw pvc vloer in Arnhem en omgeving aan onderhoud toe? Heeft u tips en advies nodig voor het onderhoud en wellicht renoveren van uw pvc vloer? Neem dan contact op met vloerspecialist Parketmann B.V. in Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en het renoveren van diverse soorten vloeren. Graag komen we bij u langs en denken we met u mee voor een zo optimaal mogelijke vloer. Zodat u er nog heel lang van kunt blijven genieten.

Geniet van een duurzame vloer in Arnhem

PVC heeft als eigenschap zeer slijtvast te zijn en is dankzij de geavanceerde manier van produceren ook zeer eenvoudig schoon te houden. Echter is geen enkele vloer onderhoudsvrij. Dus ook een PVC vloer niet! Om lang te kunnen blijven genieten van uw vloer, is er een aantal onderhoudsadviezen die u zelf kunt volgen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Deze adviezen hebben onder meer betrekking op:

Het beschermen van vloeren door viltdoppen onder meubilair te plaatsen
Zware voorwerpen te tillen in plaats van te verschuiven
Gebruik speciale wieltjes onder stoelen voor vlakke vloerbeddingen
Heeft u gemorst? Verwijder deze vlekken dan z.s.m.
Maak gebruik van een goede schoonloopmat bij uw entree

Dit zijn allemaal tips die u zelf kunt toepassen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw duurzame vloeren. Echter, na verloop van tijd is het verstandig om voor uw pvc vloer onderhoud een specialist in te schakelen. En daar komt Parketmann BV in Arnhem om de hoek kijken!

Uw PVC vloer laten renoveren door Parketmann in Arnhem!

Parketmann B.V. in Arnhem heeft als vloerenspecialist alle kennis, kunde en producten in huis om uw vloeren weer in topconditie te krijgen. Uw vloeren worden op een speciale manier behandeld, met speciale reinigings- en onderhoudsproducten. Er kan een nieuwe beschermlaag worden aangebracht en hardnekkig vocht, vuil en ook vlekken kunnen worden verwijderd. Het verdient aanbeveling om uw vloeren minstens éénmaal per jaar te laten onderhouden door onze vloerspecialisten.

Visgraatvloer Parketmann B.V. Arnhem

Maak nu een persoonlijke afspraak

Heeft u interesse in de mogelijkheden tot onderhoud aan uw vloeren? Neem dan contact op met Parketmann B.V. in Arnhem zodat we u persoonlijk meer kunnen vertellen en een onderhoudsplan op maat kunnen opstellen. Bel ons voor het maken van een afspraak voor pvc vloer onderhoud in Arnhem en omgeving op: 026-3527421.


PVC vloer onderhoud Arnhem